Wat we doen

AJP Tillema Advocatuur is een advocatenkantoor dat opereert op het snijvlak van strafrecht, bestuursrecht en (financieel) toezichtrecht, op zowel nationaal als internationaal terrein. We adviseren zowel ondernemingen als natuurlijke personen wanneer die geconfronteerd worden met onderzoek door OM, FIOD of toezichthouders, maar ook wanneer zij hun Ethics & Compliance (E&C) op orde brengen of vragen hebben op E&C onderwerpen.

We voeren integriteits-, fraude- en corruptie onderzoeken uit en adviseren over die onderwerpen, soms in samenwerking met andere experts. Waar nodig wordt strafrechtelijk of bestuursrechtelijk geprocedeerd.

Het kantoor heeft ruime ervaring in bijstand aan overheidsorganisaties voor wie regelmatig wordt opgetreden. De ervaring in zowel de publieke als private sector en de aantrekkelijke, flexibele, tarieven maken AJP Tillema Advocatuur voor veel cliƫnten een uitstekende keuze.

Mr A.J.P. Tillema heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: bestuursrecht; strafrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Expertise